RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Japonezul Minori Sato a venit pentru a da probe la Pandurii

/ 12 ianuarie 2010

Timp de două zile mijlocaşul japonez Minori Sato va da probe de joc la Pandurii Târgu Jiu, formaţie care s-a despărţi de curând de Florin Stângă, unul dintre cei mai constanţi în paraţii în prima garnitură dintre jucătorii echipei gorjene.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că are soluţii de înlocuire pentru Stângă chiar şi printre vechii componenţi ai echipei, însă nu ar mai strica un jucător nou de acelaşi profil: “Sato este un jucător interesant, este mijlocaş la închidere dar este ofensiv şi, din câte am înţeles, este şi component al naţionalei de tineret a Japoniei. Am citit CV-ul său, l-am urmărit pe câteva DVD-uri, dar verdictul îl dăm doar după ce îl vom vedea aici în cele două zile cât poate sta”, a declarat tehnicianul Pandurilor pentru www.sportingorj.ro .

Minori Sato, care a ajuns la Târgu Jiu prin intermediul lui Nicolae Zamfir, managerul Şcolii de Fotbal “Gică Popescu”, va împlini 19 ani în luna martie, a jucat ultima dată pentru Thespa Kusatsu în liga a II-a din Japonia şi vineri va părăsi România pentru că va juca în Turcia un meci pentru echipa naţională de tineret a Japoniei.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.