RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Răscol, noul secund al Jiului Rovinari

/ 12 ianuarie 2010

Cea mai importantă noutate la reunirea Jiului Rovinari a fost Gabi Răscol, acesta fiind numit de conducerea clubului gorjean de liga a III-a în funcţia de antrenor secund.

Numirea lui Răscol s-a făcut la cererea lui Cătălin Trofin, antrenorul principal al rovinărenilor, după cum spune managerul Jiului: „A fost dorinţa lui Trofin de a avea lângă el, pe bancă, un secund cu experienţă şi l-a ales pe Răscol, iar noi i-am respectat această dorinţă”, a declarat Constantin Podaru pentru www.sportingorj.ro .

Jiul Rovinari şi-a început din această săptămână pregătirile pentru retur, primele antrenamente fiind efectuate pe terenul de la Moi, însă este luată în calcul şi varianta terenului sintetic de la Târgu Jiu, acest teren fiind posibil a găzdui şi meciurile de pe teren propriu din retur.

Constantin Podaru spune că a fost surprins în mod plăcut de interesul arătat de tineri, care au venit în număr mare pentru a susţine probe de joc la echipa rovinăreană: „Au venit la primele antrenamente 10-15 jucători în probe, jucători foarte tineri, care nu au un nume încă în fotbal, dar care speră să reuşească să ne convingă. Lotul îl vom stabili însă înaintea plecării în cantonamentul de la Rânca şi va fi vorba de 22 de jucători cu care vom ataca returul, acestora adăugându-li-se Trofin şi Voinea, aceştia fiind şi antrenori, dar şi jucători activi”, a mai declarat managerul Jiului.

În ceea ce priveşte obiectivul acestui sezon, Podaru spune că una este ceea ce s-a hotărât, dar spre altceva visează atât el cât şi antrenorul Trofin: „Obiectivul oficial al echipei pentru acest sezon este acela de a obţine la finalul campionatului o clasare mai bună decât anul trecut, dar noi, cei din conducere, cât şi antrenorul, ne dorim să terminăm campionatul în primele şase echipe. Avem un antrenor tânăr, care vrea să demonstreze, iar noi suntem alături de el şi credem în el şi echipa pe care o conduce”, a încheiat managerul Jiului Rovinari.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • kiki spune:

    crek .omu asta a fost pus de stapanul lui podaru k trofin nu-l vrea k e cea mai mare cartitza …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.