RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Orac şi-a reziliat contractul cu Panthrakikos şi este aşteptat la Pandurii

/ 11 ianuarie 2010

Mijlocaşul ofensiv Daniel Orac va face din nou parte din lotul Pandurilor după ce a reuşit să-şi rezilieze contractul cu gruparea elenă Panthrakikos.

Orac a ajuns la Pandurii în 2006 şi a evoluat la Târgu Jiu vreme de două sezoane şi jumătate, la începutul lui 2009 fiind îndepărtat din lotul echipei gorjene după un conflict cu antrenorul Sorin Cârţu. După o jumătate de an petrecută în liga a II-a, la CSM Râmnicu Vâlcea, Orac a semnat cu formaţia greacă Panthakrikos, echipă la care antrenor era Ilie Dumitrescu, însă acesta a părăsit destul de repede echipa elenă, iar Orac a evoluat destul de puţin.

După plecarea lui Sorin Cârţu, pe fondul nemulţumirilor din Grecia, unde nu a reuşit să joace atât cât şi-ar fi dorit, Orac şi-a dorit o revenire la Pandurii, iar acest lucru este acum din nou posibil odată cu rezilierea contractului cu Panthakrikos, reziliere făcută publică şi de site-ul oficial al grupării elene.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că, după achiziţionarea lui Kamara, Orac ar putea fi ultimul transfer al Pandurilor în această iarnă: “Doar pe Orac îl mai aşteptăm să se alăture lotului, în rest nu mai avem în plan nici un transfer”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.