RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kibwe Trim se simte bine pregătit şi gata de noi performanţe cu Energia

/ 11 ianuarie 2010

Revenit în această iarnă la Energia după un transfer ratat în Creea de Sud şi o accidentare ce l-a împiedicat să semneze un alt contract, pivotul Kibwe Trim spune că nu se va simţi în evoluţiile sale perioada de pauză competiţională pe care a fost nevoit să o parcurgă.

Excelent primit de fanii târgujieni, Trim îi asigură pe aceştia că este în formă şi este gata să pună umărul la noi performanţe la Energia: „Sunt profesionist. Este adevărat că nu am jucat meciuri oficiale, dar m-am pregătit în continuare în particular şi am fost pregătit pentru o revenire. Mă bucur că m-am întors la Energia, mă simt foarte bine pregătit şi abia aştept să începem jocurile”, a declarat jucătorul originar din Trinidad Tobago.

În primul său sezon la Energia, Kibwe Trim a evoluat în 27 de partide de campionat având o medie de 11,1 puncte pe meci, însă evoluţiile sale au fost cu adevărat impresionante abia în partea a doua a returului şi în play-off, în cele trei meciuri disputate cu Elba Timişoara în play-off acesta având o medie de 20 de puncte marcate pe meci. Meciurile bune din primăvara lui 2009 l-au dus pe Kibwe Trim la All Star Game-ul baschetului românesc, acolo unde a fost însoţit de antrenorul Theo Evans şi de Bogdan Popescu, jucător care evoluează în acest moment pentru Steaua Turabo Bucureşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.