RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar 13 handbalişti ai Energiei atacă pantele înzăpezite de la Rânca

/ 11 ianuarie 2010

Cu un efectiv înspăimântător de redus, echipa de handbal Energia Panduri Târgu Jiu se află în aceste zile la Rânca. Sub comanda secundului Mircea Bedivan, în cantonamentul de la Rânca se află doar 13 jucători.

Pe traseele montane din staţiunea montană gorjeană, handbaliştii Energiei îşi încarcă bateriile pentru returul campionatului, frâiele acestui cantonament fiind în mâinile lui Mircea Bedivan după ce Vasile Stângă, numit selecţioner al României, participă cu echipa naţională la turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial din Suedia 2011.

Alergările de pe traseele stabilite de secundul Mircea Bedivan sunt completate de pregătirile fizice din sala de forţă, precum şi de alte facilităţi de care dispun jucătorii la hotel: saună, bazin şi salină.

Dacă în privinţa condiţiilor de la Rânca secundul Energiei este mulţumit, atunci când vine vorba de consistenţa numerică a lotului avut la dispoziţie lucrurile se schimbă radical: „Suntem cam puţini, doar 13, pentru că Mazilu nu poate face pregătirea şi a rămas la Târgu Jiu, iar Criciotoiu a plecat la lotul naţional de tineret. Mai era Vukas care nu mai revine şi aşa că am rămas doar cu 13 şi asta e cea mai mare problemă pentru noi”, a declarat Mircea Bedivan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.