RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănaşu: “Sper ca Trim şi Darby să se reacomodeze repede”

/ 11 ianuarie 2010

Achiziţiile făcute de Energia Rovinari în acestă iarnă readuc echipa gorjeană în lupta pentru un loc în play-off, Darby, Trim şi Căpuşan fiind priviţi drept oamenii care pot îndrepta Energia spre acest obiectiv.

Optimismul general indus de aceste reveniri şi de cooptarea lui Căpuşan, este unul mai temperat în cadrul conducerii clubului, preşedintele secţiei de baschet având uşoare temeri legate de începutul returului: “Cea mai mare temere a noastră este ca Trim şi Darby să nu fie în formă şi să nu evolueze conform aşteptărilor fanilor, dar noi sperăm ca ei, în ciuda faptului că nu au evoluat pentru Energia în tur, se vor reacomoda repede la ceea ce înseamnă această echipă şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Dan Cumpănaşu pentru www.sportingorj.ro .

Energia porneşte cursa spre un loc în play-off de pe locul 14, acolo unde a încheiat turul campionatului, însă distanţa faţă de locul opt, ultimul care asigură prezenţa în play-off, este de doar două victorii, antrenorul Theo Evans considerând că echipa sa are parte în retur şi de un program mai accesibil.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.