RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii fac acum antrenamentele în efectiv complet

/ 10 ianuarie 2010

Brazilienii Cardoso şi Tremonti, dar şi sârbii Raskovic, Martinovic, Lazic şi Basara au revenit la antrenamentele echipei după ce au primit o vacanţă cu câteva zile mai lungă din partea antrenorului Liviu Ciobotariu.

În acest weekend s-a terminat vacanţa şi pentru portarul Mingote, dar şi pentru atacantul spaniol Arrieta, astfel că din acest moment toţi jucătorii aflaţi sub contract cu Pandurii, fără excepţie, sunt sub comanda lui Ciobotariu.

Deşi finalul de an le-a adus vestea că nu mai sunt în vederile antrenorului pentru retur, sârbul Basara, spaniolul Arrieta şi Ionuţ Stancu nu au părăsit echipa, ei fiind încă sub contract cu Pandurii. Dacă nu se va reuşi clarificarea situaţiei lor, împrumurtarea pe perioada în care mai au contract cu Pandurii sau transferarea lor, conducerea clubului a luat decizia de a se folosi de serviciile acestora la echipa a doua, echipă ce se află în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Perioada de mercato nu a afectat foarte mult lotul Pandurilor în această iarnă, capitolul plecări fiind unul pe care deocamdată nu este trecut niciun nume, luând în calcul faptul că Nenad Kutlacic a jucat doar pentru echipa a doua, iar la cel al sosirilor este vorba doar de legitimarea atacantului ivorian Youssuf Kamara.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.