RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucătorii aflaţi în probe la Pandurii n-au convins şi au fost trimişi acasă

/ 9 ianuarie 2010

Amicalul organizat de Pandurii în care au fost folosiţi îndeosebi jucătorii echipei secunde, dar şi jucătorii aflaţi în probe la echipa gorjeană a fost edificator pentru antrenorul Liviu Ciobotariu, acesta luând o decizie în privinţa acestora din urmă.

Antrenorul Pandurilor a decis că cei veniţi să susţină probe la Târgu Jiu nu se pot ridica la nivelul celor aflaţi deja în curtea clubului: „Pentru mine era interesant de văzut cei patru jucători aflaţi în probe şi mi-am făcut o idee despre ei după acest amical. Au plecat toţi acasă. Nu sunt la nivelul pe care-l vreau eu. Nu este foarte elocvent să marchezi din trei metri, mă interesează jocul în ansamblu”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Cei trei brazilieni şi românul care a jucat în ligile inferioare din Spania au fost folosiţi de tehnicianul Pandurilor pe parcursul meciului şcoală de sâmbătă fără însă a reuşi să se evidenţieze, asta chiar dacă singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Cosmin Arsenie, iar brazilianul Bernardo Gomez a fost protagonistul celei mai mari ocazii de gol a partidei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.