RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurilor le-a fost propus un vârf argentinian de la San Lorenzo

/ 8 ianuarie 2010

După brazilienii ce au sosit deja la Pandurii, şi care se pare că sunt deja pe picior de plecare, şi după ce antrenorul Liviu Ciobotariu l-a primit la antrenamente şi pe atacantul român Cosmin Arsenie, de la echipa spaniolă de Ligă a IV-a AD Parla, conducerii clubului târgujian i-a fost propus un vârf argentinian care a jucat ultima dată în prima ligă argentiniană pentru San Lorenzo.

Victor Meza este un atacant de 23 de ani care s-a făcut remarcat jucând în liga a doua pentru Sportivo Italiano, echipă de la care a ajuns la San Lorenzo. Meza a fost în lotul acestora în Apertura şi a jucat un singur meci pentru aceştia, cel pierdut pe teren propriu în faţa Campioanei Aperturei 2009, Banfield.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că nu ştie nimic despre atacantul argentinian: „Nu ştiu nimic despre acest jucător. Eu nu aştept pe nimeni, dar, cu siguranţă, jucători vor mai sosi în probe la Pandurii pentru că aşa se întâmplă în această perioadă. Dacă va veni, îl vom vedea la lucru şi apoi mai putem vorbi, dar acum eu nu ştiu nimic despre acest jucător”, a declarat pentru www.sportingorj.ro tehnicianul Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.