RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru se reuneşte pe 11 ianuarie

/ 7 ianuarie 2010

După ce a încheiat turul de campionat doar pe locul 8 în seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru se va reuni pe 11 ianuarie în vederea pregătirii părţii a doua a sezonului.

“Reunirea lotului este programată pentru luni, la ora 10:00, la Motru, acolo unde ne vom şi face mare parte din pregătire. În primele două săptămâni vom încerca să facem şi 2-3 jocuri de verificare, după care, pe 25 ianuarie vom urca la munte, la Sinaia, staţiune în care vom sta până pe 4 februarie”, a declarat directorul sportiv al Minerului Motru, Mihai Cernica, referindu-se la programul echipei sale din această perioadă.

Cernica spune că în această perioadă antrenorul Constantin Andriucă va testa o serie de jucători care vor sosi în probe la Motru: “Este o perioadă în care vom testa şi o serie de jucători pentru că avem nevoie de o revigorare a echipei pe unele posturi importante. Avem mare nevoie de un portar, un fundaş central, un mijlocaş şi un vârf, practic de un întreg ax central”, a mai spus directorul sportiv al motrenilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.