RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari sună adunarea pe 11 ianuarie

/ 7 ianuarie 2010

Jiul Rovinari se va reuni pe 11 ianuarie, la ora 13:00, la Rovinari, pentru a începe pregătirea returului ediţiei de campionat 2009-2010.

Programul Jiului cuprinde o perioadă de pregătire la Rovinari, până pe 24 ianuarie, după care vreme de 10 zile antrenorul Cătălin Trofin îşi va duce echipa la Rânca, iar după revenirea de la munte echipa se va pregăti la Târgu Jiu, pe terenul sintetic. Acesată decizie a fost luată de conducerea clubului datorită faptului că în retur se intenţionează ca echipa să joace din nou pe terenul sintetic de la Târgu Jiu: “Starea terenului de la Moi este una foarte proastă, aşa cum a fost şi în turul campionatului când am pierdut foarte multe puncte acasă din cauza suprafeţei de joc. Practic, ce am luat de afară am risipit acasă”, a declarat preşedintele Jiului Rovinari, Vali Modrea. Acesta a explicat că noul teren din Rovinari va fi protejat în această primăvară, gazonul fiind încă fraged după proaspăta însămânţare, abia din vară el urmând a fi folosit, atunci când el va dispune de întreaga dotare, de la tribune la vestiare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.