RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Ciobotariu: „Mă interesează mai puţin rezultatul în jocurile de pregătire”

/ 6 ianuarie 2010

Liviu Ciobotariu este mulţumit de adversarii pe care Pandurii îi vor întâlni în cantonamentul din Antalya, însă recunoaşte că înaintea rezultatelor vor prima relaţiile de joc.

„Toate jocurile din Antalya vor fi tari, acolo sunt echipe foarte bune la pregătire, sunt jocuri de pregătire la care mă interesează mai puţin rezultatul, mă interesează mai mult să văd cum se mişcă echipa, lucruri tehnico-tactice, adversarul mai puţin pentru că ştiu că acolo sunt adversari puternici”, a declarat antrenorul Pandurilor după stabilirea primilor trei adversari pe care echipa gorjeană îi va întâlni în Antalya.

Pandurii au primit confirmările din partea a trei echipe de primă ligă pentru a susţine meciuri de verificare pe parcursul cantonamentului din Antalya din această iarnă. Pe 30 ianuarie Pandurii ar urma să joace în compania celor de la SV Ried, locul 5 din Austria, pe 3 februarie cu FK Rudar Pljevlja, echipă clasată pe locul 2 în prima ligă din Muntenegru, la egalitate de puncte cu liderul Buducnost Podgorica, iar pe 5 februarie vor întâlni pe NK Varteks, locul 11 în prima ligă croată.

În ciuda asigurărilor primite din partea acestor echipe, asupra acestor jocuri de verificare rămâne un semn de întrebare după ce în ultimii ani foarte puţini dintre adversarii stabiliţi înaintea începerii cantonamentului au şi jucat în compania Pandurilor, foarte multe partide fiind stabilite la faţa locului, în urma discuţiilor directe cu reprezentanţii cluburilor aflate în pregătiri în aceeaşi zonă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.