RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marin Condescu aşteaptă hotărârea lui Gică Popescu

/ 5 ianuarie 2010

Alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal se apropie, la fel şi data limită de depunere a candidaturilor pentru cel mai înalt post din fotbalul românesc, însă cea mai aşteptată candidatură întârzie să fie făcută publică.

Aflat în război deschis cu Mircea Sandu, Marin Condescu îşi doreşte ca fostul căpitan al naţionalei, Gică Popescu, să ia hotărârea de a participa la alegerile pentru postul de preşedinte al FRF, caz în care a declarat că-l va susţine şi va face tot posibilul ca şi voturile echipelor susţinute de sindicatele din minerit şi energie să meargă tot pe mâna fostului internaţional.

Preşedintele Pandurilor îi transmite lui Gică Popescu să nu ia în calcul sfaturile lui Dumitru Dragomir care îl povăţuieşte pe fostul internaţional să nu candideze la apropiatele alegeri pentru a nu pierde de două ori în faţa actualului preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc pe 25 ianuarie, în cadrul Adunării Generale a FRF, data limită de depunere a candidaturilor fiind stabilită pentru 8 ianuarie, până acum fiind anunţate candidaturile lui Mircea Sandu, Constantin Iacov şi Octavian Popescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.