RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Ciobotariu: “Am mare încredere în ce am în lot!”

/ 5 ianuarie 2010

Liviu Ciobotariu, antrenorul Pandurilor, spune că se mulţumeşte cu lotul pe care îl are la dispoziţie în acest moment şi doar dacă vor veni în probe jucători foarte buni va lua decizia de a completa lotul echipei.

Tehnicianul Pandurilor spune că va testa în cantonamentul din Antalya mai mulţi jucători de la echipa a doua şi crede că doi dintre aceştia vor face parte din lotul primei echipe din retur. Rada, Tătaru, Pleaşcă, Avramescu şi Vlăduţi au fost cooptaţi de Ciobotariu în lotul ce va face deplasare cu prima echipă în Antalya, conducerea clubului punându-şi mari speranţe în promovarea acestor tineri jucători:

Vox Ciobotariu – tineri

În situaţia în care Pandurii vor ceda jucători în această iarnă, Păcurar, Martinovic şi Cardoso stârnind prin evoluţiile lor din turul campionatului interesul unor echipe, situaţia se schimbă, spune Liviu Ciobotariu:

Vox Ciobotariu – eventuale plecări

Singura achiziţie a Pandurilor în această iarnă este ivorianul Youssouf Kamara, atacantul ce a jucat sezonul trecut pentru FC Argeş fiind privit ca o soluţie de redresare a atacului gorjean, unul dintre cele mai slabe din Liga I după primele 17 etape.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.