RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laurenţiu Răuţ a condus primele antrenamente ale baschetbaliştilor de la Energia în 2010

/ 4 ianuarie 2010

Până la revenirea în România a antrenorului principal Theo Evans, de pregătirea echipei se ocupă secundul Laurenţiu Răuţ.

Primul antrenament al baschetbaliştilor echipei gorjene a avut loc luni, la prânz, la ele participând însă doar jucătorii români. „Barber, Tyner şi Troupe vor ajunge miercuri la Târgu Jiu. Vineri va sosi şi Darby, însă despre Trim nu pot spune nimic pentru că nu am mai vorbit cu el în ultimele zile şi nu ştiu cum stă cu problema vizei pentru România. De marţi va sosi şi antrenorul Theo Evans”, a declarat Laurenţiu Răuţ.

Noua achiziţie a Energiei, Andrei Căpuşan a ajuns şi el astăzi la Târgu Jiu urmând ca el să se alăture noilor săi colegi la antrenamentele echipei. Odată cu revenirile lui Darby şi Trim şi cu aducerea lui Căpuşan, Energia a renunţat la o serie de jucători. După ce Theo Evans a anunţat în decembrie că Brandon Cole şi Justin Griffin nu mai fac parte din planurile sale, Isleam Şenai, Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga sunt jucătorii români care nu vor mai face parte din lotul gorjenilor în returul campionatului. Pe lista jucătorilor Energiei se adaugă însă două nume de la CSS Târgu Jiu, juniorii I Răzvan Bratoloveanu şi Andrei Păun.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.