RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-ar putea mulţumi doar cu Filip în această iarnă

/ 30 decembrie 2009

Pentru echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu campania de achiziţii din această iarnă s-ar putea încheia cu o singură semnătură, cea a interului Marian Filip.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului târgujian, Gore Popescu, a declarat pentru www.sportingorj.ro că şansele de a completa lotul echipei lui Vasile Stângă în această iarnă sunt destul de reduse: „Nu cred că vom mai face achiziţii în această iarnă în afară de aducerea lui Filip. Vom rămâne, ce-i drept, descoperiţi pe postul de extremă dreapta, dar nu vrem să riscăm cu transferuri făcute iarna când nu ştii ce iei, de ce aceşti jucători nu mai continuă cu echipele lor”.

Deşi se confruntă cu o problemă destul de serioasă pe partea dreaptă, acolo unde echipa se bazează pe doar doi jucători de mână stângă, Gore Popescu spune că Energia va încerca să se orienteze spre reprofilarea unor jucători din actualul lot: „Pentru postul de inter dreapta vom merge în continuare cu Păiuş, care poate juca şi acolo, şi am vorbit şi cu Filip care ne-a spus că, dacă este nevoie va juca şi pe dreapta. În plus îl aşteptăm în continuare pe Criciotoiu”, a declarat preşedintele echipei gorjene. Gore Popescu a mai precizat că tânărul inter dreapta al Energiei a avut o evoluţie impresionantă la echipa naţională de tineret: „Chiar am vorbit cu arbitrii meciului dintre naţionalele de tineret ale României şi Poloniei şi aceştia mi-au spus că Bogdan Criciotoiu a fost MVP-ul partidei marcând 12 goluri. Trebuie să îi acordăm mai multă încredere acestui copil pentru că are reale calităţi”.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    La multi ani, pe 2010, dle Cristi Constantinescu! Cat priveste handbalul as vrea sa va intreb, ajunge doar filip, eu zic ca nu, mai ales ca n-avem nici extrema dreapta in locul lui Vukas si nici inter dreapta nu avem, iar mutarea lui Paius pe dreapta nu stiu cat de mult va da rezultate. Credeti ca pana incepe returul isi vor da seama cei de la Energia ca nu te poti califica in cupe europene decat dak ai o echipa completa???????????

  • In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru urari. Tie, dar si celorlalti care au gasit ragazul de a asterne cateva ganduri de bine pentru cei care realizeaza acest site.
    In ceea ce priveste intrebarile tale legate de lotul Energiei cred ca gresesti adresandu-mi-le. Nu eu spun ca nu mai e nevoie de jucatori. Nu fac altceva decat stiri din declaratiile oamenilor care conduc sportul gorjean, in speta handbalul. Daca era vorba de un comentariu personal privind situatia echipei de handbal, il gaseai la rubrica editorial, acolo unde promit sa apara materiale ceva mai des decat pana acum.
    Si ca sa incheiem intr-o nota optimista, iti urez si tie si tuturor celor care deschid calculatorul cautand http://www.sportingorj.ro sa aveti un Nou An fericit, plin de realizari si bine impanat cu succese ale echipelor favorite! La Multi Ani!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.