RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Căpuşan a semnat cu Energia Rovinari

/ 30 decembrie 2009

Baschetbalistul Andrei Căpuşan, ultima dată legitimat la CS Otopeni, a devenit jucătorul Energiei Rovinari, el completând lista jucătorilor cu care echipa gorjeană s-a întărit în această iarnă.

După ce antrenorul Theo Evans s-a plâns de faptul că nu a avut la dispoziţie în turul campionatului un jucător autohton care să aibă o medie de 10-15 puncte pe meci, conducerea clubului a încheiat cu succes negocierile cu Andrei Căpuşan cu doar câteva zile înaintea trecerii în noul an. Căpuşan a evoluat la CS Otopeni vreme de trei ani şi jumătate, anterior el jucând în Statele Unite atât pentru echipa Colegiului St. John cât şi în NCAA, pentru LaFayette.

Aducerea lui Căpuşan, după ce s-a mai bătut palma şi cu Louis Darby şi Kibwe Trim, obligă Energia la un retur care să readucă echipa pe un loc care să-i permită prezenţa în play-off-ul campionatului, în acest moment trupa gorjeană ocupând doar locul 14 la finele primei părţi a sezonului regulat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.