RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu, membru în Consiliul de Administraţie al FRH

/ 28 decembrie 2009

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia Pandurii Târgu Jiu, Gore Popescu, a fost ales membru în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal.

Alegerea lui Gore Popescu a avut loc în cadrul Adunării Generale a FRH, adunare al cărei principal scop a fost desemnarea preşedintelui federaţiei. În funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal a rămas Cristian Gaţu, care a obţinut 77 de voturi în turul doi faţă de cele 54 obţinute de Mihai Marinescu. Pentru funcţia de preşedinte a mai candidat şi Robert Licu, însă acesta a părăsit competiţia după primul tur. Preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul FRH a rămas, pentru un nou mandat, Valter Dăncescu.

Gore Popescu spune că odată cu alegerea sa în Consiliul de Administraţie speră să poată urni unele lucruri din interior după ce multă vreme a încercat să facă acest lucru doar din postura de preşedinte de club: “Putem acum să participăm activ la luarea unor decizii importante pentru handbalul românesc, nu doar să luăm act de ele, cum se întâmpla până acum. Acum dansăm în horă, nu pe lângă, cum se spune… Primul lucru pe care-l voi face este susţinerea înfiinţării Ligii Profesioniste de Handbal şi în acest sens chiar am vorbit cu colegii de consiliu ca la prima noastră şedinţă, pe 12 ianuarie, să trecem acest subiect pe ordinea de zi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.