RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fraţii Vranjes au fost propuşi Pandurilor

/ 23 decembrie 2009

Impresarul care i-a adus la Pandurii pe Vranjkovic sau Martinovic este gata să ofere echipei gorjene alţi doi jucători despre care spune că vor fi soluţii bune pentru posturile pe care Ciobotariu spune că doreşte întăriri.

Zvonko Milojkovic doreşte să-i aducă la Pandurii pe fraţii Vranjes, doi bosniaci ce ar putea călca pe urmele lui Guso sau Vranjkovic. Ognjen Vranjes este fundaş de picior drept şi poate evolua atât pe bandă cât şi în centrul defensivei, are 20 de ani şi 1,90 m, joacă la Steaua Roşie Belgrad şi este component al naţionalei de tineret a Bosniei. Fratele său, Stjan Vranjes, are 23 de ani, este mijlocaş ofensiv şi joacă la Borac Banja Luka şi impresarul său spune că ar reprezenta o soluţie foarte bună de înlocuire a lui Păcurar.

În acest moment, după renunţarea la serviciile lui Kutlacic şi Basara, în lotul Pandurilor mai sunt trei jucători proveniţi din spaţiul fostei Iugoslavii, slovenul Jaka Stromajer şi sârbii Novak Martinovic şi Milanko Raskovic.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.