RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Impresarul lui Cardoso confirmă interesul dinamoviştilor pentru fundaşul brazilian

/ 22 decembrie 2009

Impresarul lui Cardoso, Gabriel Gică Mucea, nu ştie nimic despre interesul Stelei pentru jucătorul său, dar confirmă faptul că Dinamo îl doreşte pe fundaşul brazilian în lotul său.

Cardoso este evaluat în acest moment la circa un milion de euro, sumă care ar putea ridica bugetul Pandurilor, impresaul brazilianului declarând că acesta ar putea constitui obiectul unui transfer în această iarnă: „Sunt ceva oferte pentru Cardoso, dar nu ne grăbim. Despre Steaua nu am auzit nimic, n-am discutat cu nimeni, dar interesul celor de la Dinamo este real. Ar mai fi şi o altă ofertă de la o echipă din străinătate, dar nu vreau să spun nimic până nu este ceva clar în acest sens. După părerea mea, Cardoso este cel mai bun fundaş stânga din ţară şi este normal să aibă căutare”, a declarat Gabriel Gică Mucea despre jucătorul său.

Impresarul spune că nu se gândeşte doar la eventualele plecări ale jucătorilor săi de la Pandurii, el avându-i sub contract şi pe Mingote şi Tremonti, ci şi la completarea lotului echipei gorjene: „Vreau să le propun Pandurilor în această iarnă câţiva jucători şi le voi prezenta antrenorului şi conducerii clubului un atacant, un fundaş dreapta şi un mijlocaş ofensiv. Nu pot să spun acum decât că sunt jucători din Portugalia şi Brazilia.”, a mai declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Mucea.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.