RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alegerile pentru şefia FRF au fost mutate în ianuarie

/ 21 decembrie 2009

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis mutarea datei alegerilor pentru postul de preşedinte al FRF, Adunarea Genereală Ordinară a FRF urmând a avea loc pe 25 februarie.

Forul ce conduce fotbalul românesc şi-a motivat decizia de devansare a datei alegerilor prin faptul că se doreşte ca noile structuri federale să fie deja instalate în momentul în care se vor efectua tragerile la sorţi pentru grupele preliminarii pentru Campionatul European din 2012. Adevăratele motive ale devansării ar trebui însă căutate şi în lupta pentru şefia FRF, alegeri pripite însemnând o campanie electorală mai puţin pusă la punct a contracandidaţilor lui Mircea Sandu, dar şi o evitare a prezenţei lui Marin Condescu în cadrul Adunării Generale Ordinare, preşedintele Pandurilor aflându-se în ianuarie în perioada de suspendare.

Cu toate acestea, Condescu spune că mutarea alegerilor în ianuarie este o mişcare bună şi şi-a reconfirmat sprijinul promis lui Gică Popescu în cazul în care acesta va decide să candideze: „Eu sper ca la FRF în 2010 să se producă schimbarea care e normal să se producă dacă vrem să mai avem vreun viitor pentru fotbalul românesc. Lupta poate să fie strînsă, poate chiar precum cea pentru preşedinţia României, important este să iasă Gică Popescu. Oricum aceste rezultate se vor vedea în 10-15 ani”, a declarat preşedintele Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.