RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înaintea meciului cu Asesoft, Evans priveşte mai mult spre retur

/ 18 decembrie 2009

Panou baschet_thDeşi sâmbătă Energia îşi ia rămas bun pe 2009 de la iubitorii de baschet din Târgu Jiu jucând în ultima etapă a turului cu Asesoft Ploieşti, gândurile lui Theo Evans sunt mai mult spre partea a doua a campionatului.

Evans spune că-şi pune mari speranţe în programul pe care echipa sa îl are în retur: „Avem cam opt meciuri accesibile pe teren propriu în retur, dar eu îmi doresc să câştigăm în total cel puţin 10 meciuri în partea a doua a campionatului pentru a fi siguri de calificarea în play-off. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom depinde de celelalte echipe. Pentru 2 locuri de play-off cred că ne vom bate noi, Steaua, Târgu Mureş, Piteşti şi Otopeni”, spune tehnicianul echipei gorjene. Americanul nu mizează totul pe revenirile lui Trim şi Darby şi spune că cei din conducere trebuie să facă un efort pentru a aduce la Târgu Jiu un român care să se poată compara în statistici cu Bogdan Popescu.

Ultima reprezentaţie a Energiei în acest an are loc sâmbătă, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, adversară fiindu-le campioana ultimelor sezoane, Asesoft Ploieşti, partida urmând a începe la ora 19:00.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.