RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans a dat raportul conducerii clubului

/ 17 decembrie 2009

theo evans 29.10În încercarea de a lămuri cauzele rezultatelor modeste obţinute de Energia Rovinari în turul campionatului, antrenorul Theo Evans a întocmit un raport în baza căruia să justifice şi plecările din această iarnă, dar şi noile achiziţii.

Evans a declarat că a trebuit să ia în calcul mai multe aspecte atunci când l-a ales pe Griffin pentru a părăsi echipa şi a explicat şi care rămâne problema principală a echipei, chiar şi după venirile lui Trim şi Darby: „Am făcut un raport pe care l-am prezentat clubului, raport în care am comparat echipele din sezonul trecut şi pe cea din prezent luând jucătorii post pe post. Nu a fost o mare diferenţă între Griffin şi Darby, dar ultimul are un plus, la fel cum un plus are şi Trim faţă de Cole. Pe alte posturi pot spune că actuala echipă are jucători care au avut rezultate mai bune comparându-i pe Tyner cu Jackson sau pe Lupusavei cu Voinescu. Toate aceste diferenţe nu au fost foarte mari, aşa cum însă a fost la jucătorul român de pe poziţia 4, Bogdan Popescu fiindu-i net superior lui Rareş Apostol”, a declarat antrenorul Energiei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.