RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dosare penale la FRF şi LPF plecate de la cazul „Iordache”

/ 17 decembrie 2009

Condescu1812Condescu nu uită şi nu iartă, nouă membri din comisiile FRF şi LPF s-au ales cu dosare penale în urma acţiunilor prin care clubul Pandurii a înţeles să-şi apere propriul interes în litigiile cu cele două foruri ce conduc fotbalul românesc.

Mult discutatul şi mai ales disputatul caz „Iordache” face aşadar victime la Bucureşti, după cum declară preşedintele Pandurilor:

Vox Condescu – dosare penale

Marin Condescu spune că regretă că Pandurii au fost nevoiţi să petreacă atât de mult timp în sălile de judecată, fie ele ale comisiilor FRF sau LPF, fie cele civile, dar toate au avut acelaşi punct de plecare:

Vox Condescu – Iordache

Preşedintele Pandurilor mai spune că are încredere că toate aceste probleme se vor rezolva în favoarea echipei sale până la debutul returului.

Cazul „Iordache” a devenit o problemă greu de rezolvat de comisiile FRF sau LPF datorită unei clauze din contractul acestuia prin care se stipulează faptul că Pandurii trebuie să plătească un milion de euro plus TVA dacă jucătorul pleca de la Pandurii ca jucător liber de contract, Ilie Iordache fiind deţinut înaintea declanşării scandalului în coproprietate de Pandurii şi Dinamo, în procente egale.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.