RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Am fost în situaţii mult mai dramatice”

/ 17 decembrie 2009

Condescu_0211Condescu rămâne optimist şi speră ca la finalul campionatului Pandurii să-şi îndeplinească obiectivul stabilit la începutul stagiunii.

Preşedintele Pandurilor nu crede că situaţia actuală a gorjenilor este una îngrijorătoare, dar recunoaşte că cine nu se pregăteşte din timp pentru situaţiile dificile nu va ştii cum să reacţioneze şi cum să rezolve o situaţie de criză: „Obiectivul rămâne acelaşi, locurile 6-10. În viaţă trebuie să-ţi faci gânduri pentru toate. Cine nu e pregătit pentru orice situaţie înseamnă că nu o ştie să o depăşească. Am fost noi în situaţii mult mai dramatice şi pentru că am crezut în ceea ce aveam de făcut, am reuşit”, şi-a explicat Marin Condescu optimismul.

Înaintea părţii a doua a campionatului, Pandurii pregăteşte lupta finală de pe locul 11, acumulând în tur 20 de puncte, cu patru mai mult decât prima echipă aflată sub linia retrogradării.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.