RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Piţurcă junior n-ar spune nu unei reveniri la Pandurii

/ 16 decembrie 2009

piturca1612Redevenit jucător liber de contract după despărţirea de FC Braşov, fostul atacant al Pandurilor, Alex Piţurcă, spune că nu ar refuza o ofertă concretă venită din partea grupării gorjene.

Piţurcă junior spune că nu a fost contactat de nimeni din partea Pandurilor, dar dacă aceasta ar sosi ar lua-o în calcul: „Aş lua în calcul o revenire la Târgu Jiu în momentul în care aş primi o ofertă serioasă de acolo, dar nu vreau să zică lumea că mă autopropun. Eu m-am simţit foarte bine la Târgu Jiu, am avut evoluţii apreciate acolo şi nu aş spune nu unei reveniri, dar cred că este puţin probabil. Am auzit că Pandurii au mai luat un atacant, pe Kamara, aşa că problema atacului pare să fi fost rezolvată”, a declarat Alex Piţurcă pentru www.sportingorj.ro .

Fostul atacant al Pandurilor spune că a urmărit cu interes meciurile Pandurilor şi că victoria din ultima etapă a fost una foarte importantă, cele trei puncte ţinându-i la oarecare distanţă de zona minată a clasamentului. Piţurcă nu a dorit să comenteze ineficacitatea foştilor săi colegi în turul campionatului spunând doar că vina nu le aparţine în totalitate: „Poate nu au ajuns la ei suficiente mingi care să-i pună în situaţie de gol, dar asta e o problemă pe care cu siguranţă o vor analiza antrenorii echipei”, a mai spus fostul atacant al Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.