RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Filip şi Georgescu, principalele ţinte ale Energiei

/ 16 decembrie 2009

17_Georgescu_2Deşi antrenorul Vasile Stângă va avea un program foarte încărcat de acţiunile echipei naţionale în acest sfârşit de an şi în debutul anului viitor, acesta se gândeşte şi la întărirea lotului Energiei şi a pus deja ochii pe doi jucători.

Fostul inter al gorjenilor, Marian Filip, este aproape de o reîntoarcere la Târgu Jiu după ce a mai evoluat între timp la Dinamo, UCM Reşiţa şi Universitatea Cluj. Filip este dorit atât de conducerea clubului, cât şi de antrenorul Vasile Stângă: “Cred că pot să-l readuc pe Filip la forma pe care a avut-o odată. Este un jucător valoros, care ne poate fi util”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Şi preşedintele Gore Popescu crede că Filip ar putea reveni la forma care l-a consacrat evoluând din nou în tricoul Energiei: “Am vorbit cu Filip şi va cântări oferta noastră. El mai are ceva oferte, dar sperăm ca a noastră să-l atragă pentru că a avut aici o perioadă foarte bună şi după perioada nefastă de la Reşiţa, unde n-a jucat mai deloc, şi după eşecul de la Cluj, Filip ar putea redeveni un jucător de prim plan jucând pentru noi”.

A doua ţintă a Energiei este Ionuţ Georgescu, golgheterul Stelei, un jucător polivalent care s-ar plia foarte bine jocului gândit de Vasile Stângă la echipa gorjeană. Dacă în privinţa lui Filip lucruri sunt mai simple, în cazul lui Georgescu situaţia este mai complicată stelistul aflându-se sub contract cu gruparea bucureşteană până la finalul acestui sezon.

Conducerea Energiei a mai declarat că, în afara celor doi jucători români, se mai poartă discuţii cu alţi patru jucători străini, însă prioritară rămâne achiziţionarea celor doi, Filip şi Georgescu.

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    dar Georgescu isi doreste sa vina aici, tinand cant de salariul MARE pe care-l are la Steaua? Oare filip merita sa joace pt Energia, tinanad cont de cum a plecat de la Tg.Jiu, imi amintesc ca a amenintat ca dak nu e lasat sa plece la dinamo se lasa de handbal. evident ca a fortat nota dar cu ce tupeu mai vine acum la noi la echipa? nu merita filip sa joace la acest team.

    • eu spune:

      daca nici Filip nu merita sa vina la Targu jiu pentru ceea ce a facut pentru acest oras, calificarea in cupele europene a fost in mare masura meritul lui,sustinut fiind de ceilalti jucatori si care atunci erau un tot unitar nu ca acum.daca tu ai avea de ales intre in salariu de 1500 de euro cat avea la tg jiu si unul de 22oo cat i=au dat dinamovistii ce ai alege?fii cu capul pe umeri.multumeste-te ca vrea sa ajute echipa ca Kukruca usor ,usor se va dezumfla daca are concurenta.

      • eu spune:

        te numesti fun handbal?oare? DACA NU TI LA VALORILE SAU FOSTELE VALORI?HAHA…ANALIZEAZA SI TU UN PIC INAINTE DE A TE APUCA DE COMENTARIU.

  • fan_handbal_gorj spune:

    am dreptul la o parere asa ca sustin in continuare ca filip nu trebuie sa revina la noi. Eu nu te judec, e parerea ta, dar lasa-ma si pe mine sa am parerea mea. Iar parerea mea e asta: filip nu trebuie sa se reintoarca, iar dak se reintoarce va fi rau si pt el, lumea il va judeca dupa ceea ce a facut el inainte la Tg.Jiu, iar acum, nu cred ca mai e de aceeasi valoare. Timpul isi spune cuvantul!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.