RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Infuzie de la echipa a doua

/ 15 decembrie 2009

condescu1512Kamara este deocamdată singura achiziţie a Pandurilor, iar odată cu aducerea sa a fost îndeplinită una dintre dorinţele lui Liviu Ciobotariu care mai aşteaptă acum din partea conducerii un mijlocaş şi un fundaş.

Preşedintele Marin Condescu spune că va lua în calcul aceste cerinţe ale antrenorului, dar îi propune şi o întinerire masivă a echipei cu jucători de la echipa a doua, care, cu multă atenţie şi răbdare, ar putea deveni în curând jucători de bază pentru prima echipă a Pandurilor: “Sunt multe nume noi, jucătorii de la echipa a doua care, eu cred, că vor fi folosiţi şi vor şi confirma, Rada, Pleaşcă, Diaconu, Avrămescu, Vlăduţi, Tătaru plus Kamara. Sunt destui jucători care, sper eu, să se integreze în echipă şi să confirme şi cei care, încă, se lasă aşteptaţi. Eu l-am văzut pe Pleaşcă într-un meci amical cu Internaţional Curtea de Argeş şi mi s-a părut că face faţă pe postul pe care a fost folosit. Revine şi Tremonti” a declarat preşedintele târgujienilor.

Condescu a mai declarat că la reunirea echipei va fi prezent şi Daniel Orac, fostul jucător al Pandurilor care nu s-a acomodat în Grecia şi ar dori să se întoarcă la Târgu Jiu: “Este o opţiune a lui Orac să vadă dacă se integrează şi vine pe 4-5 ianuarie, dar nu am discutat nimic concret” a mai spus preşedintele Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.