RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “Naţionala nu se refuză!”

/ 14 decembrie 2009

stanga16112Deşi în timpul scandalului provocat de suspendarea primită de Aihan Omer, Vasile Stângă a declarat în mai multe rânduri că nu-l mai tentează preluarea echipei naţionale, dacă Federaţia va lua decizia de a-i încredinţa destinele reprezentativei nu va refuza.

“Naţionala nu se refuză! Mai ales că este un moment special, cu calificări ce se vor juca în luna ianuarie. Dacă se va decide că este nevoie de mine, voi răspunde pozitiv chemării, însă am o condiţie. Vreau să duc la bun sfârşit treaba pe care am început-o la Târgu Jiu şi până în vară vreau să merg în paralel cu ambele misiuni”, a declarat Stângă despre posibilitatea de a deveni selecţioner şi despre munca pe care doreşte să o continuie la Energia.

Tehnicianul Energiei spune că s-a ataşat foarte mult de această echipă, de jucători şi de conducerea clubului şi că îşi făcuse planuri mari cu această echipă: “Mă voi despărţi cu regrete de această echipă, dacă va fi cazul. Consider şi acum că o astfel de muncă nu poate fi dusă în paralel, şi echipă de club şi echipă naţională, decât pentru o scurtă perioadă de timp. Dar nu este nimic sigur… Împreună cu cei din conducerea de aici şi cu sponsorul echipei făcusem un plan îndrăzneţ cu investiţii serioase şi cu un obiectiv important pentru că eu cred că şi Energia s-ar putea lupta în viitor pentru campionat”, a mai declarat Vasile Stângă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.