RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer a marcat după 1.238 de minute de secetă în acest sezon

/ 13 decembrie 2009

gol stromajer unirea alba iuliaAtacul Pandurilor a fost punctul slab al echipei gorjene în această primă parte a campionatului, ofensiva lăudându-se cu doar 3 goluri în primele 17 etape.

Dacă Raskovic sau Tilincă, doi dintre jucătorii folosiţi în atac de antrenorii Cârţu şi Ciobotariu în acest campionat reuşiseră să înscrie câte un gol, slovenul Jaka Stromajer avea imaculată această rubrică înaintea ultimului meci din 2009, însă tocmai el a fost cel care a înscris ultimul gol al gorjenilor din acest an: „Am terminat şi cu ghinionul şi pot fi bucuros şi pentru faptul că echipa a câştigat astăzi. Acum putem pleca mai liniştiţi în vacanţă. Pot spune că a venit şi la mine Moş Crăciun cu acest gol. E bine că am reuşit măcar unul”, a declarat Stromajer care a marcat în meciul cu Unirea după 1.238 de minute de secetă. Atacantul sloven spune că îi pare rău că sezonul se întrerupe tocmai acum, când a reuşit şi el să marcheze: „Îi mulţumesc lui Popete, care a dat o pasă foarte bună şi am reuşit să înscriu acest gol pe care-l dedic prietenei mele. Am tot zis, de 3-4 ori, că sper să sparg gheaţa, dar n-am reuşit, iar acum când am marcat şi eu, s-a terminat turul… Păcat, sper ca de acum încolo să înscriu mai des”, a completat Stromajer.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.