RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Primele de Crăciun ale handbaliştilor îşi aşteaptă finanţatori

/ 11 decembrie 2009

gore_popescu_1112Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia nu prea ştie pe unde să scoată cămaşa după ce antrenorul Vasile Stângă a spus că băieţii aşteaptă o primă dacă vor încheia prima parte a campionatului pe locul trei.

Gore Popescu a declarat pentru www.sportingorj.ro că va căuta să plătească şi câte o primă jucătorilor, dar prima grijă a conducerii o reprezintă plata salariilor: „Primele de Crăciun? O găselniţă a domnului Stângă! Binenţeles, dacă vor termina pe locul trei şi dacă vom face rost de bani, va fi şi o primă, dar nu ceva la nivelul salariilor pe care le au. Va fi mai mult o primă simbolică, ceva de Crăciun. Sunt destul de multe probleme cu banii peste tot, aşa că este greu de făcut rost, dar noi sperăm ca în primul rând să reuşim să asigurăm salariile pentru că asta este cel mai important, iar apoi, dacă se poate, vedem şi de o primă mică”.

Energia Pandurii Târgu Jiu ocupă înaintea ultimei etape a turului locul trei în Liga Naţională şi are nevoie măcar de un rezultat de egalitate la Cluj pentru a se menţine pe această poziţie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.