RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii lui Vasile Stângă încheie sezonul de toamnă la Cluj

/ 11 decembrie 2009

kukrika aparareEtapa a XIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, ultima a turului ediţiei de campionat 2009-2010, on trimite pe Energia la Cluj Napoca, acolo unde elevii lui Vasile Stângă vor evolua în compania celor de la Universitatea Transilvania Cluj.

După un parcurs perfect, aşa cum l-a denumit chiar antrenorul Vasile Stângă, handbaliştii de la Energia au în kiliometrii dintre Târgu Jiu şi Cluj Napoca un adversar mai dificil decât echipa ardeleană: „Iarăşi avem de făcut o deplasare foarte lungă, ceea ce aduce cu sine şi o stare de oboseală, dar trebuie să ţinem cont că, până la urmă, e ultimul meci din această primă parte a campionatului”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Cu toate acestea, Vasile Stângă se teme şi de orgoliul rănit al gazdelor, care

au avut obiectiv clasarea în primele cinci locuri în acest an: „Dacă pierd cu noi, nu mai au nicio şansă. Părerea mea e că plecarea lui Filip a scăzut potenţialul de atac al lor. Au reactivat pe acest post un jucător care se lăsase de sport. Mai au un băiat tânăr, pe Lazăr, un jucător bun, înalt, după părerea mea el este cel mai periculos om al lor”.

Energia va reuşi performanţa de a termina prima parte a campionatului pe podiumul Ligii Naţionale dacă trupa lui Stângă se va întoarce neînvinsă de la Cluj, derbyul rundei urmând a se disputa la Suceava, între Bucovina şi UCM Reşiţa, o eventuală înfrângere a echipei lui Aihan Omer coroborată cu un succes al gorjenilor făcând ca cele două echipe să încheie anul la egalitate de puncte.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.