RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dedu va fi operat la Bucureşti în ziua în care Pandurii încheie turul de campionat

/ 10 decembrie 2009

deduO problemă mai veche a ligamentelor umărului l-a oprit pe Mugurel Dedu să mai joace după ce la meciul cu Gloria Bistriţa mijlocaşul Pandurilor s-a ales cu umărul dislocat. Pentru că era vorba de o problemă ce a persistat vreme îndelungată, s-a ales varianta rezolvării pe cale chirurgicală, Dedu fiind programat mâine pentru operaţie la clinica Medsport din Bucureşti.

Operaţia ce va fi făcută de medicul Ştefan Irimia, un medic ortoped stabilit de aproape 30 de ani în Germania, va dezvălui şi care sunt şansele ca Dedu să revină pe teren în returul acestui campionat: „Este vorba de ligamente slăbite la umăr şi o ciupitură pe os din cauza efortului depus la meciuri şi antrenamente şi pentru că am forţat după ce umărul mi-a sărit de câteva ori. Medicul a spus că e nevoie de trei şuruburi care vor întări ligamentele în următoarele două luni”, a declarat Dedu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Fotbalistul Pandurilor spune că în mod normal după o astfel de operaţie jucătorii au nevoie de o perioadă de refacere de două luni, dar speră să prindă alături de coechipieri pregătirea de iarnă din Antalya.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.