RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă spune că Energia a făcut un tur de campionat perfect

/ 8 decembrie 2009

handbal_0812Parcursul bun al Energiei în acest tur de campionat l-a luat prin surprindere chiar şi pe antrenorul Vasile Stângă, însă cei care trebuie acum să-şi facă griji sunt conducătorii clubului târgujian.

Vasile Stângă spune că o performanţă precum cea pe care Energia este pe cale să o realizeze, aceea de a încheia prima parte a campionatului pe podiumul Ligii Naţionale, se cere recompensată:

Vox Stanga cadou mos Crăciun

Tehnicinul echipei gorjene spune că Energia a făcut un tur de campionat fără paşi greşiţi si este acum foarte aproape de a-şi îndeplini obiectivul, acela de a juca din nou în cupele europene:

Vox Stanga tur perfect

Energia mai are de disputat în acest an un singur joc, în deplasare cu Universitatea Transilvania Cluj, o echipă în faţa căreia poate obţine victoria care să-i consolideze poziţia a treia pe care o deţine în clasament sau chiar să se apropie ori să egaleze Reşiţa, în cazul unui pas greşit al trupei lui Aihan Omer la Suceava în jocul cu Bucovina.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.