RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Silviu Lupusavei crede într-un retur de excepţie pentru Energia

/ 8 decembrie 2009

lupusavei_0812Silviu Lupusavei începe să se acomodeze la Târgu Jiu şi după un început ezitant pare să capete un contur din ce în ce mai clar şi rolul său în echipa lui Theo Evans.

Recunoscut în baschetul autohton ca un aruncător redutabil de la distanţă, Silviu şi-a mitraliat adversarii la Târgu Jiu, două dintre victoriile din această stagiune purtând marca sa. Este vorba de meciurile cu Elba Timişoara, în care Lupusavei a reuşit să-şi răzbune plecarea de la echipa vicecampioană marcând 18 puncte din 6 aruncări din afara semicercului, şi cu Dinamo, când fundaşul gorjenilor a marcat 22 de puncte, majoritatea venind tot în urma unor aruncări de trei puncte.

Nici la ultimul meci disputat pe teren propriu Lupusavei nu s-a lăsat mai prejos, de aruncările sale de trei puncte legându-se la un moment dat speranţele publicului într-o minune. Nu a fost să fie, căci cele 12 puncte înscrise din patru aruncări de la distanţă nu au ajutat Energia decât la obţinerea unui scor care să nu-i păteze blazonul, însă Lupusavei este convins că returul va arăta mult mai bine pentru gorjeni: „Din retur va fi mult mai bine. Avem şi meciuri mai uşoare acasă pentru că acum am jucat aici doar cu echipe puternice, mai puţin partida cu Braşovul. Eu zic că în retur vom face dublu decât am făcut până acum, adică dacă în tur am reuşit până acum cinci victorii, în partea a doua vom obţine vreo zece”, a declarat optimist „shooter”-ul Energiei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.