RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan vrea trei puncte cu Unirea Alba Iulia pentru o iarnă liniştită

/ 8 decembrie 2009

hidisan gangioveanuFlorin Hidişan a alternat în acest sezon perioadele în care a evoluat bine, în care a reuşit să prindă un loc de titular, cu cele mai puţin reuşite şi cu cele petrecute în tribună din cauza accidentărilor care nu l-au ocolit nici în acest început de campionat.

Hidişan speră ca măcar în al 12-lea ceas echipa să se trezească şi să obţină o nouă victorie, una care se lasă aşteptată de la succesul obţinut în faţa celor de la CFR Cluj. De la acea ultimă victorie au trecut patru luni perioadă care, spune Hidişan, apasă pe umerii jucătorilor: „Ultimul meci pe care-l vom juca în acest an este unul foarte important pentru că trebuie să încheiem cu bine acest tur. Sunt foarte importante aceste trei puncte. Trecem printr-o perioadă mai grea, fără rezultate, şi acest lucru ne dă şi o uşoară stare de apăsare, însă avem încredere că vom obţine victoria în meciul cu Unirea Alba Iulia şi vom avea parte de o iarnă liniştită”.

Hidişan a reuşit să adune în acest sezon doar 750 de minute în tricoul Pandurilor evoluând în 13 partide, jumătate din ele din postura de titular, a marcat un singur gol pentru gorjeni, în meciul pierdut cu 2-3 pe teren propriu în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş, iar în ultimele două partide a fost folosit de Ciobotariu doar pe parcursul reprizei secunde.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.