RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii de la Energia, din nou pe sticlă în etapa a XIV-a

/ 8 decembrie 2009

Panou baschet_thDupă ce meciul trecut susţinut de Energia în deplasare a fost transmis în direct de TVR 3, acelaşi post va transmite şi meciul echipei gorjene de la Oradea din penultima etapă a Diviziei A de baschet masculin.

Partida dintre CSM Oradea şi Energia Rovinari se va disputa duminică, în sala „Toni Alexe” din Oradea, cu începere de la ora 17:00, şi este partida cea mai accesibilă pentru team-ul gorjean din ce i-a mai rămas de disputat în acest sezon, ultimul meci urmând a fi disputat de Energia pe teren propriu în compania campionilor de la Asesoft Ploieşti. Theo Evans spune că echipa are nevoie neaparat de o victorie într-una din aceste ultime două întâlniri din acest an pentru a nu pierde legătura cu plutonul echipelor care luptă pentru un loc în play-off-ul acestui campionat.

CSM Oradea şi Energia Rovinari sunt colege de clasament, ambele echipe având câte cinci victorii şi opt înfrângeri, dar şi un coşaveraj egal, fiecare echipă înregistrând un deficit de 51 de puncte în cele 13 partide disputate pana acum.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.