RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Încercăm să găsim identitatea echipei noastre”

/ 7 decembrie 2009

evans0612Theo Evans a fost mulţumit de felul în care echipa sa a jucat în meciul cu U Mobitelco deşi spune că dacă jucătorii ar fi fost mai atenţi rezutatul ar fi putut fi şi el unul pozitiv, Energia fiind învinsă pe teren propriu de echipa ardeleană cu scorul de 63-72.

Tehnicianul Energiei nu a mai rulat la acest meci jucătorii aşa cum a făcut-o la alte partide, doar şase jucători fiind folosiţi contra clujenilor fără a-l număra aici pe Amarghioalei, folosit doar 9 secunde, după ce Barber a fost eliminat pentru a cincea greşeală personală pe final de joc. Evans a explicat şi care a fost cauza acestei alegeri pe care a făcut-o: „Am avut momente grele tot sezonul şi încercăm ca acum, pe final să echilibrăm balanţa, să găsim identitatea echipei noastre. Am aliniat în acest sezon multe formule, am făcut multe schimbări, iar de această dată am folosit doar jucătorii despre care am crezut că pot face o treabă bună în faţa acestui adversar. S-au achitat în mare parte de sarcini şi a ieşit cât de cât bine”, s-a justificat antrenorul american.

Partida cu U Mobitelco i-a arătat lui Theo Evans şi părţile slabe ale echipei sale, o parte a muncii sale urmând a se îndrepta de acum înainte mai mult asupra aruncărilor de la distanţă, acolo unde la acest meci doar Lupusavei a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor: „Am aruncat foarte prost de la trei puncte. Am avut 5 din 22, iar 4 au fost ale lui Lupusavei, ceilalţi, Porter Troupe şi Justin Griffin, nu au contat la acest capitol în meciul cu U Mobitelco Cluj”, a mai spus tehnicianul Energiei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.