RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme de lot la Pandurii după meciul cu FC Timişoara

/ 7 decembrie 2009

Pentru ultima reprezentaţie a Pandurilor în acest sezon, antrenorul Liviu Ciobotariu are unele probleme, câţiva dintre jucătorii folosiţi la Timişoara acuzând probleme medicale.

Daniel Ghindeanu a părăsit la terenul încă înainte ca prima repriză să se fi încheiat ca urmare a unei entorse suferite, accidentare care-l scoate din cărţi pentru meciul cu Unirea Alba Iulia. Probleme acuză şi Cardoso, brazilianul declarând că simte din nou dureri la genunchi, însă conducerea speră ca el să poată evolua vineri, la fel cum se speră şi în recuperearea lui Florin Popete, fundaşul dreapta al Pandurilor ratând meciul de la Timişoara din cauza unei răceli.

Toate aceste probleme se adaugă celor mai vechi, pentru Tremonti, Dedu şi Arrieta prima parte a campionatului fiind încheiată de mai multă vreme.

Ciobotariu are şi motive de bucurie, la echipă vor reveni suspendaţii ultimelor runde, Murgan, care a stat şi în meciul cu Rapidul şi la cel de la Timişoara, Păcurar şi Rusu, care şi-au ispăşit pedeapsa pentru cumul de cartonaşe galbene.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.