RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vukas a primit vestea cea bună: tumoarea nu a fost de natură malignă

/ 4 decembrie 2009

vukas_bacauDupă ce a trecut cu bine peste operaţia prin care a trecut, extrema dreaptă a Energiei, Milan Vukas, a primit, în sfârşit, vestea pe care a aştepta în urma biopsiei.

Medicii sârbi de la clinica la care Vukas a fost operat au dat verdictul pe care toată lumea îl dorea, tumoarea care i-a creat probleme extremei echipei gorjene nu a fost de natură malignă şi tânărul handbalist ar putea reveni destul de repede pe terenul de joc. De altfel, într-o convorbire telefonică avută cu secundul Mircea Bedivan, Milan Vukas a promis că va face tot posibilul să se reîntoarcă la echipă din retur, recuperarea sa după operaţie mergând foarte bine. Mai mult decât atât, Vukas spune că este foarte posibil ca el să ajungă la Târgu Jiu în această lună pentru a-şi vedea colegii şi pentru a intra în posesia permisului de şedere permanentă în România, permis care i-a fost eliberat la câteva zile după plecarea sa la Belgrad pentru efectuarea operaţiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.