RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trim – ca şi rezolvat, Darby – la mâna piteştenilor

/ 4 decembrie 2009

trim_darbyTheo Evans a făcut public faptul că negocierile cu pivotul Kibwe Trim sunt foarte avansate şi şansele de a-l vedea din nou marcând slam-dunk-uri la Târgu Jiu sunt acum foarte mari.

„Sunt şanse destul de mari să-l readucem la echipă pe Kibwe Trim. Nu va fi o problemă în a-l plăti pentru că, probabil va lua mai puţini bani ca anul trecut, dar în vară lucrurile vor sta altfel şi pentru a-l avea şi sezonul vom fi nevoiţi să renunţăm la unul, doi jucători”, a declarat antrenorul Energiei despre Trim şi discuţiile purtate cu pivotul din Trinidad Tobago.

Un alt jucător pe care am putea să-l revedem din retur la Târgu Jiu este Louis Darby, un jucător care îşi doreşte să revină la Energia, dar care se află în conflict cu BC Argeş Piteşti, echipa cu care a semnat un contract la începutul acestui sezon: „Louis Darby este dispus să lase din pretenţiile financiare pentru a putea juca, dar în cazul său problema este la cei de la Piteşti, care refuză să îi acorde dezlegarea”, a mai spus Evans supărat că nu a reuşit să-i aibă pe Darby şi Trim de la începutul campionatului deşi acum îşi dă seama că ar fi putut face acest lucru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.