RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Programarea etapelor este o mizerie a Federaţiei!”

/ 4 decembrie 2009

gore_popescu04121Bucuros de succesul obţinut de Energia în deplasarea de la Odorhei, unde spune că echipa s-a comportat extraordinar şi a reuşit să treacă şi de o uşoară tendinţă a arbitrilor de a fluiera mai mult în favoarea gazdelor, preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu, spune că meciul cu Poli Timişoara va fi cel puţin la fel de greu.

Gore Popescu nu se sfieşte să arate cu degetul spre Federaţia Română de Handbal pe care o învinovăţeşte, la fel ca şi antrenorul Vasile Stângă, de comprimarea exagerată a unor etape, în unele cazuri, şi de întreruperi fără o justificare reală, în altele: „Este un meci la fel de important. Timişoara este o echipă surprinzătoare, cu ambiţii şi bine pusă în teren. Cele două jocuri sunt foarte apropiate. Şi aici e o mare mizerie a Federaţiei! Abia apucăm să facem recuperare, băieţii merg la un bazin ,iar sâmbătă au programat un antrenament. E greu să pregăteşti în aceste condiţii un joc!”, spune preşedintele gorjenilor.

Energia va întâlni în ziua alegerilor, duminică de la ora 11:00, pe Poli Municipal Timişoara în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, partida urmând a fi găzduită de Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.