RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu, în aşteptarea primului succes la Pandurii

/ 4 decembrie 2009

Bucurie golDe la venirea lui Ciobotariu la Pandurii s-au scurs deja patru etape, dar fostul internaţional n-a cunoscut încă gustul victoriei pe banca târgujienilor.

Liviu Ciobotariu spune că lipsa victoriilor este o problemă, nu atât pentru el, cât mai ales pentru echipă şi pentru jucători: „Aşteptăm de mult să câştigăm. Nu numai eu ci şi jucătorii. Îi văd, şi la antrenament sunt foarte motivaţi, foarte mobilizaţi. Încercăm să reuşim prima victorie pentru că odată cu ea altfel vor sta lururile, echipa se va descătuşa. Moralul lor este foarte important”, a declarat tehnicianul Pandurilor pentru www.sportingorj.ro .

Cu Liviu Ciobotariu la comandă, Pandurii au eşuat în deplasările de la Braşov şi Iaşi şi au scos doar rezultate de egalitate pe teren propriu în faţa celor de la Gloria Bistriţa şi Rapid, în ambele partide de la Târgu Jiu reuşind însă să revină după ce au fost conduşi de oaspeţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.