RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Titularul român este principala problemă a Energiei”

/ 3 decembrie 2009

evans0312Evans spune că stabilirea bugetului echipei cu întârziere l-a împiedicat să formeze o echipă mai bună la Energia în acest sezon.

Antrenorul american a declarat că este convins că ar fi putut face alegeri mai bune dacă ar fi cunoscut din timp adevărata dimensiune a bugetului acordat transferurilor în vară: „Aş fi putut face şi alegeri mai bune. Spun asta acum, dar nu poţi ştii întotdeauna asta dinainte. De asemenea pot spune că dacă aş fi ştiut exact de câţi bani puteam dispune, pentru că până la urmă au fost ceva mai mulţi bani decât s-a spus iniţial, aş fi putut veni de la început cu jucători mai buni. După ce am revenit au fost bani şi pentru alte transferuri. Cu acei bani puteam cereşte valoarea jucătorilor americani pe care i-am adus”, a declarat Theo Evans.

Tehnicianul Energiei a mai dezvăluit că Energia ar fi putut în banii de care a dispus doi dintre jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie şi sezonul trecut, pe Trim şi Darby, aceştia având şanse de a reveni din iarnă la Târgu Jiu, însă problema cea mai importantă rămâne aceea a jucătorului român titular, jucător de care are mare nevoie. „Majoritatea echipelor de top din România au 2-3 jucători autohtoni de mare valoare, jucători puternici, capabili să joace şi să înscrie peste 10-15 puncte pe meci. De astfel de jucător avem mare nevoie, dar se pare că este foarte greu de adus. În general ei sunt deja legaţi foarte mult de echipele la care evoluează deja şi o fac de 4-5 ani”, a mai spus Theo Evans.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.