RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egipteanul Tarek Amer este testat de Pandurii

/ 3 decembrie 2009

Mustafa Tarek Amer El-Desouky, atacant egiptean de 20 de ani, a sosit ieri la Târgu Jiu pentru a susţine probe de joc în speranţa că va reuşi să-l convingă pe Liviu Ciobotariu să-l păstreze în lotul cu care pandurii vor ataca sezonul de primăvară.

Compartimentul ofensiv al Pandurilor este punctul slab al echipei, de la sosirea lui Ciobotariu la cârma echipei târgujiene egipteanul fiind al treilea jucător străin testat în speranţa găsirii unui atacant care să rezolve această problemă. După ce slovenul Patrick Bordon şi columbianul Cesar Cardozo nu s-au dovedit a fi pe măsura aşteptărilor tehnicianului Pandurilor, Tarek Amer îşi încearcă şi el norocul la Târgu Jiu după ce a mai fost testat în România şi de cei de la Gloria Buzău, echipă cu care semnase chiar un precontract.

Tarek Amer este poreclit Tito, are 20 de ani şi 1,84 metri, este jucător de piciorul drept şi ar putea veni la Pandurii din postura de jucător liber de contract.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.