RSS post comments feeds rss email feeds twitter

SANCŢIUNI CD a AJF / Cotea, de la Ştiinţa Ceplea – suspendat 2 luni; Oancea, de la Ralbex II – 7 etape pe tuşe

/ 2 decembrie 2009

cartonas-rosuComisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj a judecat actele de indisciplină înscrise în rapoartele de joc ale ultimei etape a turului din cele două serii ale Ligii a V-a, precum şi ale etapei a XVI-a din Liga a IV-a gorjene.

Dumitru Cotea, de la Ştiinţa Ceplea, a fost suspendat pentru o perioadă de două luni şi obligat la plata unei amenzi de 180 de lei pentru injuriile şi cuvintele jignitoare adresate arbitrului întâlnirii. Tot de la Ştiinţa Ceplea, jucătorul Andrei Dumitrescu a fost suspendat o etapă şi amendat cu 50 de lei pentru cartonaşul roşu primit ca urmare a încasării a două cartonaşe galbene.

Andrei Avramescu, de la Internaţional Băleşti, pentru lovirea unui coechipier, infracţiune sancţionată cu cartonaşul roşu, a primit din partea comisiei o suspendare de 2 etape şi o amendă de 50 de lei.

La nivelul ligii a V-a, cea mai importantă sancţiune a fost dictată împotriva lui Andrei Oancea, de la Progresul Ralbex II Turcineşti. Acesta a primit 7 etape de supendare şi o amendă de 250 de lei pentru bruscarea arbitrului şi smulgerea ecusonului acestuia după finalul jocului.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • popescu spune:

    Referitor la meciul dintre Ralbex 2-Stiinta Pestisani!”Arbitrul”,Catrinoiu va fi suspendat…???Penibilul de Prunariu nu are ce cauta la sefie..!!!Am fost la meci si ce am vazut acolo,nu am vazut niciodata..!!Vreau sa stiu daca va fi suspendat.!?Nu se poate asa ceva…La puscarie cu PRUNARIU..!!!!

  • XXL spune:

    DA ASA E PRUNARIU JOS……….

  • panDURUL spune:

    vreau rezultate din liga a 5-a sera est!!!de ce nu s-au mai publicat din etapa 11 ??? hai avantul B!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.