RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mazilu a fost operat de hernie de disc

/ 1 decembrie 2009

mazilu0112Ionuţ Mazilu a fost supus marţi unei intervenţii chirurgicale, la Bucureşti, după ce a fost confirmat diagnosticul pus de medicii din Târgu Jiu care văzuseră o hernie de disc a interului dreapta gorjean.

Mazilu spune că operaţia a reuşit şi joi va fi externat, dar de acum încolo urmează ce este mai greu, perioada de refacere: „Aveam o durere care se pornea pe picior în jos. Îmi amorţea piciorul. La RMN s-a descoperit că e vorba de o bucăţică dintr-o vertebră care se desprinsese şi apăsa pe nerv. Am fost operat, acum fac mişcare prin salon şi pe culoarele spitalului şi sper ca toate ghinioanele şi problemele pe care le-am avut în ultima vreme se vor termina. De unde să mai tot vină şi necazurile? Sper că le-am terminat pe toate”, a declarat interul Energiei la 24 de ore după intervenţia chirurgicală suferită la coloană.

Ionuţ Mazilu a evoluat sporadic în ultimul an şi jumătate, mai multe probleme medicale ţinându-l departe de parchet, interul Energiei abia revenind în urmă cu câteva săptămâni după ce fusese operat de menisc.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.