RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu are trei jucători suspendaţi la meciul de la Timişoara, dar speră să se întoarcă cu puncte din Banat – AUDIO

/ 1 decembrie 2009

raskovic_rapid1Fără victorie pe banca Pandurilor, Liviu Ciobotariu va avea mari probleme în alegerea echipei cu care va trebui să înfrunte Timişoara în etapa a XVI-a a Ligii I.

Mădălin Murgan a ispăşit una dintre cele două etape de suspendare primite pentru cartonaşul roşu de la Iaşi, Ciobotariu fiind nevoit să caute altă soluţie pentru postul de mijlocaş la închidere, post pe care nu-l va putea folosi nici pe Adrian Rusu, cel care l-a înlocuit pe Murgan la meciul cu Rapid. Rusu a încasat la meciul cu giuleştenii al patrulea cartonaş galben din această stagiune şi este suspendat, la fel ca un alt coleg din linia mediană, Alex Păcurar fiind şi el în aceeaşi situaţie. Dacă mai adăugăm acestor absenţe şi accidentările lui Cardoso, Dedu, Arrieta sau Tremonti avem tabloul complet al problemelor de lot întâmpinate de Ciobotariu înaintea meciului cu vicecampioana României. Cu toate acestea, tehnicianul Pandurilor speră ca echipa gorjeană să se întoarcă din banat neînvinsă:

Vox Ciobotariu – puncte Timişoara

Înaintea ultimelor două meciuri din turul campionatului, Pandurii nu mai pot îndeplini obiectivul impus, acela de a acumula minim 23 de puncte, decât dacă înving atât la Timişoara, cât şi pe Unirea Alba Iulia la Târgu Jiu, însă toată lumea pare a fi de acord că o victorie pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia şi un total de 20 de puncte cu care să intre în vacanţă ar însemna un bilanţ acceptabil pentru trupa lui Ciobotariu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.