RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu a înscris un nou gol pentru Pandurii în campionat după o pauză de doi ani – AUDIO

/ 30 noiembrie 2009

rusu_3011Pe 30 noiembrie 2007, într-un meci contra celor de la Gloria Bistriţa, Adrian Rusu marca primul său gol în tricoul Pandurilor. Reuşita de atunci a fostului rapidist nu a ajutat prea mult echipa sa, care a pierdut în cele din urmă acel meci, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Chiar dacă a mai înscris pentru Pandurii într-un meci oficial, cel pierdut în Cupa României de echipa gorjeană la Iaşi, tot cu 3-1, Adrian Rusu nu a mai reuşit să-şi treacă în cont niciun gol în campionat, primul după o pauză de doi ani fiind marcat chiar în poarta fostei sale echipe, Rapid Bucureşti. Reuşita sa, una de generic TV, a adus Pandurilor un punct din confruntarea cu giuleştenii, Rusu explicând la finalul meciului că ceea ce a intenţionat în momentul în care a lovit mingea contează mai puţin, important fiind ca fiecare dintre cele două echipe să-şi îndeplinească obiectivele, Rapidul fiind încă destul de aproape de sufletul fundaşului pandur:

Vox Rusu – gol

Reuşita lui Rusu l-a surprins şi pe portarul rapidist Mircea Bornescu, acesta ieşind pe centrare la faza golului Pandurilor în vreme ce mingea trimisă de fundaşul echipei gorjene, folosit la acest meci de Ciobotariu la închidere, s-a dus sub bara transversală:

Vox Bornescu – gol Rusu

Prin golul marcat de Rusu în meciul cu Rapidul, defensiva Pandurilor a devenit mai productivă decât atacul echipei gorjene. Trei fundaşi au reuşit să înscrie în acest sezon câte un gol, marcatori alături de Rusu fiind şi Martinovic şi Cardoso, în vreme ce din rândul atacanţilor doar Raskovic şi Tilincă au reuşit să marcheze câte un gol în cele 15 etape jucate în Liga I.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.