RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au obţinut ridicare sancţiunii de neprogramare dictată de Liga Profesionistă de Fotbal

/ 27 noiembrie 2009

Pandurii au obţinut ridicare sancţiunii de neprogramare dictată de Liga Profesionistă de Fotbal. Astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o întâlnire între reprezentanţii Pandurilor şi ai firmei de impresariat bistriţene:

„Am semnat împreună cu Horaţiu Horoba, reprezentantul firmei SC Unic AV Sport SRL, un act prin care se reeşalonează plata datoriilor clubului nostru, iar ca urmare a acestui act, LPF a luat decizia ridicării sancţiunii de neprogramare a Pandurilor la meciurile din Liga I. Aşa cum spuneam, suporterii noştri pot sta liniştiţi, meciul cu Rapidul se joacă, iar noi îi aşteptăm duminică în număr cât mai mare la stadion pentru ca împreună să reuşim să depăşim acest moment mai greu şi să obţinem victoria pe care o aşteptăm de atâta vreme”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Meciul dintre Pandurii şi Rapid se va disputa duminică la Târgu Jiu, pe Stadionul “Municipal”, cu începere de la ora 14:00, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.